LATEST PROBLEM..........

Discussion in 'Site News, Feedback, Suggestions and Help' started by Krash Kadillak, Oct 23, 2023.

  1. Krash Kadillak

    Krash Kadillak Well-Known Member

    Joined:
    Feb 14, 2008
    Messages:
    20,622
    Likes Received:
    1,824
    Trophy Points:
    798
    Wagon Garage:
    1
    Location:
    Springfield, Oregon
    I ALWAYS stay 'logged in' to this forum. You can check a box when you log in. Box says something to the effect, 'Stay logged in'.

    These last few days, that feature isn't working. Have to log in every time, even if I've checked the 'Stay logged in' box on a previous visit.
     
  2. Doghead

    Doghead Well-Known Member

    Joined:
    Oct 6, 2019
    Messages:
    12,229
    Likes Received:
    4,143
    Trophy Points:
    706
    It's been that way for weeks now
     
  3. HotRodRacer

    HotRodRacer Moderator Staff Member Moderator

    Joined:
    Oct 24, 2017
    Messages:
    1,026
    Likes Received:
    429
    Trophy Points:
    203
    Wagon Garage:
    1
    Location:
    Northeast Tennessee
    I ran a couple of tests - when you open the forum URL, if it says "Not Secure" or your browser lock doesn't show in the URL bar, try inserting https:// in front of the URL -
    upload_2023-10-25_7-52-4.png

    upload_2023-10-25_7-52-34.png

    Then update your bookmark for the forums with the https: address. The cookie to set the persistent loin should then work going forward. Let me know if it does not.
     
  4. Krash Kadillak

    Krash Kadillak Well-Known Member

    Joined:
    Feb 14, 2008
    Messages:
    20,622
    Likes Received:
    1,824
    Trophy Points:
    798
    Wagon Garage:
    1
    Location:
    Springfield, Oregon
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    THANKS! That worked!

    I know just enough with this computer code stuff to get myself into trouble......
     
    HotRodRacer likes this.

Share This Page